Sunday, November 29, 2009

contest si manja berkaca mata


T&C,
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda....done
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.....done
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.....done
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda....done
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.....harap2 blh menang
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.....kita tengok nanti siapa yang kena...
Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Hadiah yang bakal menanti anda :

Hadiah Pertama

Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set


3 X Hadiah Saguhati


Salam semua...haha..kali ni mama saya jadi 'addict' nak ikut semua contest dari mana2 blogger yang dirasakan ada feel utk join. kali ni contest dari Ummi Miskhah. nie linknya..
http://littlemishkah.blogspot.com/2009/11/contest-si-manja-berkaca-mata.html.

secara kebetulan ada satu gambar anak mama yang berkaca mata. tanpa berfikir panjang lagi. mama pun join la contest ni. lagi satu sebab join contest ni adalah...........mama amat tertarik dengan hadiah yang ditawarkan...:-)....xsalahkan ummi miskhah?





Nama : Muhammad Afif Hafiy bin Norazmi
DOB : 5 Oktober 2008 / 1 tahun 1 bulan


1 comment:

ummumishkah said...

OK sis, dah review... cuma lagi cantik kalau letak banner contest kat sidebar..GOOD LUCK!